Supervisie

Supervisie van Yanda van Rood en Carlijn de Roos

U kunt kiezen uit drie vormen van supervisie:  diagnostiek volgens het gevolgenmodel, CGt en SOLK, en EMDR en SOLK.

Gevolgenmodel

Supervisoren: Yanda van Rood en Carlijn de Roos

Diagnostiek volgens het gevolgenmodel is lastiger dan op het eerste gezicht lijkt door de vereiste precisie en het bestaan van verschillende in stand houdende factoren voor verschillende lichamelijke klachten. In de supervisie krijgt u op de door u ingebrachte casus toegespitste feedback en suggesties tot verbetering. U zult merken dat u snel meer vertrouwen krijgt in de toepassing van het gevolgenmodel en dat dit de werkrelatie met uw patiënten ten goede komt.

Ook als behandelaar met ruime ervaring in het werken met het gevolgenmodel kunt u profiteren van supervisie of eenmalige consultatie. Bij de vaak complexe casussen die u behandelt, kan het lastig kan zijn om vast te houden aan de systematiek van het gevolgenmodel. Dit geldt met name wanneer er co-morbide stoornissen zijn die het klinisch beeld sterk kleuren en oorzakelijke verklaringen voor de lichamelijke klachten zich opdringen. Supervisie kan dan helpen gericht en systematisch te blijven werken.

Direct inschrijven

btn-inschrijvenSchrijf u hier in voor supervisie gevolgenmodel , CGT supervisie of EMDR supervisie. info@gevolgenmodel.nl

Voorwaarde

Voor het volgen van supervisie in diagnostiek volgens het gevolgenmodel is dat u de driedaagse training hierin heeft gevolgd.

Werkwijze

Voorafgaand aan de supervisiebijeenkomsten stuurt u de supervisor het ingevulde gevolgenmodel, de vicieuze cirkel en het behandelplan toe. Deze gegevens kunnen via een beveiligde omgeving op de website worden geupload en verzonden.
Supervisie kan zowel ‘life’ (op lokatie), of online plaatsvinden.

Kosten

Vanaf 1 januari 2023 €120 per uur