De trainers

Yanda van Rood

Yanda van Rood is klinisch psycholoog/ psychotherapeut. Zij is gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van patiënten met ernstige SOLK en somatoforme stoornissen en de toepassing van CGt en EMDR bij deze patiëntengroep.

Zij is supervisor voor de VGCt, in opleiding tot supervisor voor de VEN, doet onderzoek naar SOLK en somatoforme stoornissen en is als co-promotor betrokken bij verschillende studies over SOLK. Verder is ze lid van het bestuur en de congrescommissie van NOLK, en lid van de wetenschappelijke commissie van de VEN.

Carlijn de Roos 

Carlijn de Roos is klinisch psycholoog/ psychotherapeut. Zij is gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van getraumatiseerde kinderen en volwassenen, SOLK/somatoforme stoornissen en de toepassing van EMDR bij deze patiëntengroepen. 

Zij is supervisor bij de NVP, VKJP, VCgP, VEN, EMDR kinder- en jeugdtrainer (EMDR Europe) en doet onderzoek naar de effectiviteit van EMDR bij PTSS en SOLK. Daarnaast is zij lid van de wetenschappelijke commissie van de VEN en voorzitter van de NOLK werkgroep Kinderen en Jeugd.