Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Annulering

Voor alle trainingen en workshops geldt dat bij annulering tot vier weken voorafgaand aan de training/workshop 100% minus € 35,- administratiekosten wordt gerestitueerd. Bij annulering tussen vier en twee weken voorafgaand aan de training/workshop wordt 50% minus €35,- administratiekosten gerestitueerd. Bij annulering korter dan twee weken voorafgaand aan de training/workshop wordt 0% gerestitueerd.

Deelname verzetten naar volgende training of workshop

Bij annulering binnen 4 weken voorafgaand aan de training/workshop kan in plaats van gedeeltelijke restitutie van het geld ook gekozen worden voor deelname aan de volgende training/workshop. In dat geval blijft het bedrag voor de training/workshop staan. Bij annulering 7 dagen of minder voor aanvang voor de training/workshop zal respectievelijk € 95,- per dag (dus voor de eerste 2 dagen van de 3-daagse training € 190,-) meerprijs worden gerekend in verband met de extra kosten die dit voor de organisatie met zich meebrengt.

Inhalen

Voor de driedaagse training geldt dat restitutie van het trainingsgeld niet plaatsvindt wanneer de cursist door omstandigheden niet in staat is een van de trainingsdagen te volgen. De gemiste dag kan in overleg worden ingehaald tijdens de eerstvolgende training. Hiervoor wordt € 95,- per dag in rekening gebracht in verband met de extra kosten die dit voor de organisatie met zich meebrengt.